MetaChat REGISTER   ||   LOGIN   ||   IMAGES ARE OFF   ||   RECENT COMMENTS




artphoto by splunge
artphoto by TheophileEscargot
artphoto by Kronos_to_Earth
artphoto by ethylene

Home

About

Search

Archives

Mecha Wiki

Metachat Eye

Emcee

IRC Channels

IRC FAQ


 RSS


Comment Feed:

RSS

28 February 2007

SHOUTING THREAD! [More:]GODDAMNIT IT LOOKS LIKE I WON'T GET PAID TODAY BECAUSE THE IDIOT LAWYER WHO SIGNS OUR PAYCHECKS IS NOT IN HIS OFFICE. BAD ENOUGH I HAVE TO WALK OVER THERE AND DELIVER CHECKS FOR HIM TO SIGN AND THEN WALK BACK AND PICK THEM UP, BUT IF HE HASN'T SIGNED THEM YET THEN CLEARLY NONE OF US ARE GETTING PAID AND I HAVE THREE CALLS IN TO HIS ASSISTANT AND SHE IS NOT CALLING ME BACK WHICH IS A REALLY BAD SIGN. ARGH! ALSO, I THINK I NEED TO GO TO THE DENTIST SINCE THE LOWER LEFT SIDE OF MY JAW HURTS AND I DON'T HAVE THE MONEY AND I HAVE TO FIND A NEW DENTIST AND LIE AND STUFF FOR COMPLICATED "I AM LAME" FINANCIAL REASONS.
FUCK THAT MADNESS!
posted by ThePinkSuperhero 28 February | 12:40
PS ANYONE WHO IS HAVING A BAD DAY, I HAVE SOMETHING TO E-MAIL TO YOU.
posted by ThePinkSuperhero 28 February | 12:42
THAT SUCKS, MYGOTH!

MY PMS IS LENGTHY, PAINFUL, AND MADDENING! I CAN'T FIND A FREAKIN' CORSET THAT WILL FIT MY TOO-SHORT FRAME! I, TOO, MUST GO TO THE DENTIST BUT HAVE LITTLE TO NO FUNDS TO DO SO! MY FEET HAVE INEXPLICABLY GROWN AND NOW NONE OF MY FAVORITE SHOES FIT!

ON THE UPSIDE, I HAVE NEW SOCKS! I LET THE GLIDERS LOOSE FOR THE FIRST TIME LAST NIGHT AND IT WAS AWESOME! IF I SQUINT MY EYES, THE WEEKEND IS IN SIGHT! OH, AND I'M GOING TO A BOOK SIGNING TOMORROW: CHINA MIEVILLE!
posted by Specklet 28 February | 12:46
EEEK MGL!

I'M AN IDEA FACTORY AND I SUCK AT FIGURING OUT BUSINESS PLAN CRAP SO I CAN APPLY FOR VC/ANGEL $! HOW DO ALL THE COOL KIDS IN CA LIKE DIGG AND YT GET THE BALL ROLLING? I HAVE AN IDEA FOR A SELF DRIVEN ONLINE SERVICE AND I NEED HELP!
posted by chewatadistance 28 February | 12:51
I HAD A PHONE CALL IN WHICH THE PERSON SPOKE IN THIS BIZARRELY HALTING WAY THAT MADE ME WONDER IF THEY WERE IN SOME WAY REMEDIAL OR THAT THEY BELIEVED WAS IN SOME WAY REMEDIAL. EITHER WAY, THE PERSON IS QUITE PROBABLY AN IDIOT AND FOR SOME REASON THIS PISSES REALLY PISSED ME OFF, BESIDES THE FACT THIS PERSON IS IN A POSITION TO BE NOT ONLY ANNOYING BUT POSSIBLY DANGEROUS.
I THINK I MAY BE CRANKY, BUT I'M GLAD TO VENT.
I'D RATHER VENT BUT I GOTTA RUN.
posted by ethylene 28 February | 12:52
EXTRA PISSES SNUCK IN THERE.
THINGS ARE EXTRA PISSY.
posted by ethylene 28 February | 12:54
MY PLANE LEAVES AT 7 FOR ATLANTA, I HAVE TO PAY BILLS AND I'M STILL NOT PACKED!!!!! THE MAN I CALL MAMA WILL BE AT THE AWP CONVENTION AND WE STILL HAVEN'T RESOLVED ANYTHING!!! I WAS REALLY CREEPED OUT WHEN A 40-SOMETHING HIT ON ME WHEN I WAS 23, BUT...I AM NOT AN OPPORTUNIST!!!


SPECKLET, DIKI IN THE UK MAKES SILK CORSETS TO ORDER BUT THEY'RE HIDEOUSLY EXPENSIVE. ONE PLACE YOU CAN GET THEM IS HERE.
posted by brujita 28 February | 13:06
DAMN HIM TO HELL, MGL! I WILL CRUSH HIM WITH MY HEAVINESS!

I'm not supposed to get torqued up, so I will simply state calmly that bedrest sucks and they have ramped up their observation so that I am either at the doctor's office or in the hospital every damn day. Sometimes both. The techs don't have to look for a vein, they just aim for the darkest part of the bruise and I have to keep a jug of my own pee in the fridge.

I've said it before and I'll say it again: TAKE YOUR PILLS, LADIES!!!!!
posted by jrossi4r 28 February | 13:23
FOR THE LOVE OF SWEET CHICKENFRIED JESUS WHY MUST I BE THE ONE TO FIGURE OUT HOW TO CONVERT YOUR CRAPPY POWERPOINT GRAPHICS TO HIGH RESOLUTION TIFF FILES FOR A JOURNAL SUBMISSION THAT YOU'VE KNOWN ABOUT FOR *WEEKS* AND DECIDED AT THE LAST MINUTE NEEDED HELP ON. YES I KNOW I HAVE A MACINTOSH AND YOU THINK THAT BY DEFAULT THIS MAKES ME A DESKTOP PUBLISHING GENIUS BUT LEMME CLUE YOU IN: GOING FROM POWERPOINT TO WORD TO OPEN OFFICE TO PHOTOSHOP IS WREAKING MERRY HELL WITH THE FORMATTING, OH AND LETS NOT DISCUSS ALL THE FACKING GREEK CHARACTERS THAT REFUSE TO PARSE BETWEEN XP AND OSX... OH AND YOU SAY IT'S DUE FOR SUBMISSION TOMORROW? THEN I GO TO CALL OUR GRAPHIC DESIGNER WITH AN OMGCANYOUHELPUS?!!! PLEA AND IT'S A GODSBEDAMNED BLIZZARD HERE AGAIN TODAY FOR WHAT, THE TENTH WEEK IN A ROW NOW? SO THE GRAPHIC DESIGN PEOPLE ARE LIKE HAHAHAHAHAHAHA!!!!! ARE YOU KIDDING, WE'RE HALF-STAFFED TODAY BECAUSE NOBODY CAN GET INTO THE OFFICE AND YOU WANNA DO WHAT?!?! AGAIN... LEMME JUST DIE LAUGHING AT YOU YOU STUPID HOPELESS KLUTZES!

NOT TO MENTION MY SO AND I ARE SUPPOSED TO GO TO THE BANFF FILM FESTIVAL TONIGHT AND GOOD LUCK HIM GETTING UP HERE FROM DENVER CONSIDERING WE'VE HAD SIX INCHES OF SNOW SINCE 8AM.

FUCK!!!!!!!!

man i really wish the desktop publishing fairy would show up on my desk and help me figure out how to salvage this...
posted by lonefrontranger 28 February | 13:36
WILL A STANDARD BOTTLE CAP FIT INTO THE NECK OF A STANDARD FIVE-GALLON WATER-COOLER JUG? WHAT ABOUT ONE OF THOSE BIG BOTTLE CAPS THAT LINDEMAN'S PUTS ON THEIR LAMBIC?
posted by box 28 February | 13:55
ALSO, LOOK AT THIS GUY!
≡ Click to see image ≡
posted by box 28 February | 13:58
(Specklet, I don't know where you are, but come to San Francisco- corset-makers galore. Including one who has the same weird name as me :) )
posted by small_ruminant 28 February | 14:06
Can you just do a screen capture of powerpoint display and crop it a bit, lfr? I guess the resolution would be too crappy?
posted by danostuporstar 28 February | 14:06
SPECKLET, DIKI IN THE UK MAKES SILK CORSETS TO ORDER BUT THEY'RE HIDEOUSLY EXPENSIVE.

Specklet, I don't know where you are, but come to San Francisco- corset-makers galore.


I'm in Portland, and have already found a custom corset maker. I was just really, really hoping I could buy one off the rack. I can't justify spending more than a hundred bucks on such a (sex-ay) luxury, epecially when I have to do that whole dentist thing soon...
posted by Specklet 28 February | 14:15
I MET A REALLY COOL GUY FOR THE FIRST TIME IN YEARS AND YEARS BUT I'M HSV+ AND HE'S NOT AND HE'S ALL FREAKED ABOUT IT AND NOW I FEEL LIKE A WALKING CONTAGION AND I'M JUST NOT SURE DATING HIM IS WORTH THE PSYCHOLOGICAL/SELF-ESTEEM BATTERING.
posted by sectorsf 28 February | 14:23
dano: god don't i wish. the asshats at the journal publications submission department are *insisting* on 1000 dpi .tiff files, o and btw you cant submit files over 2mb size kthxbye. and while im at it i guess i could make unicorns fly out my butt, right?
posted by lonefrontranger 28 February | 14:31
sectorsf, I was gonna email you about your comment, but it looks like you are brand-spankin' new here... so new that you have only made the one comment and do not have an email address listed in your profile. Might want to reconsider on the lack of an email address. Er, unless you're a sock puppet.
posted by Specklet 28 February | 14:35
IT WAS RAINING AND THEN IT WAS SNOWING AND THEN IT WAS HAILING AND I DON'T KNOW WHAT IT'S DOING NOW SINCE I'M INDOORS!
posted by matildaben 28 February | 14:42
OK I WILL UPDATE MY PROFILE, THANK YOU SPECKLET!
posted by sectorsf 28 February | 14:46
I'M GLOOMY AND SAD AND IT'S LIKELY JUST PMS (WHICH I'VE NEVER HAD UNTIL THE PAST YEAR, THANKS A LOT ORTHO-TRICYLCEN LO) BUT THAT DOESN'T STOP ME FROM WANTING TO CRY.

BUT ON THE UPSIDE, I CAN GO TO THE POST OFFICE THIS AFTERNOON AND PICK UP A PACKAGE FROM MY MOTHER! IT'S CHRISTMAS PRESENTS FOR ME AND MR. PODE, AND IT'S THE FIRST GIFT I'VE HAD FROM HER IN YEARS! DON'T KNOW WHAT'S TURNED HER CONSIDERATE ALL OF A SUDDEN!!

oh shit. *starts worrying*
posted by gaspode 28 February | 14:55
I AM CRAVING PUDDING! I CANNOT GIVE AWAY A FREE TICKET TO CHICK COREA AND BELA FLECK TONIGHT BUT I AM GOING ANYWAY! THESE ARE NOT AWFUL THINGS TO SHOUT ABOUT BUT I AM PARTICIPATING YET SYMPATHETIC TO THOSE WITH REAL SCREAMY SHOUTINGS!
posted by rainbaby 28 February | 14:59
RAINBABY HAS THE ANSWER!! WE ALL NEED MORE PUDDING!

(Welcome, sectorsf!)
posted by jrossi4r 28 February | 15:03
COMPANY CALLED ME TO ASK IF I'D LIKE TO WORK FOR THEM. I DID FOUR INTERVIEWS AND THEN SAT IN ON THREE SALES CONFERENCE CALLS. THEN NOTHING FOR THE PAST TWO WEEKS. THEY DON'T RETURN PHONE CALLS OR E-MAIL. WTF? IF YOU DON'T WANT TO HIRE ME JUST SAY SO. FREAKS. GAAAAAAAAAA!
posted by arse_hat 28 February | 15:08
chewatadistance, this is the bible for tech start-ups. Get a used copy. It's pricey.
posted by arse_hat 28 February | 15:10
EEEEP! CHINA MIEVILLE!!!!!!! DOES HE HAVE A NEW BOOK OUT OR SOMETHING? IF SO I SHOULD READ IT!
posted by By the Grace of God 28 February | 15:25
YES, BTGOG! AND I'VE ORDERED A SIGNED HARDBACK COPY!
posted by Specklet 28 February | 15:35
I FINALLY HAVE THE MEANS TO MAKE A DECENT DIRTY MARTINI AND A BARELY PASSABLE CLAM SAUCE BUT I THINK DAYLIGHT ON SNOWBANKS HAS MADE ME NAUSEOUS. AND THE SLUMLORD WANTS TO YANK OUT THE CABLE BECAUSE HE IS AN INSANE RAGE MACHINE AND SHOULD JUST HAVE "THE BIG ONE" ALREADY. NO, SERIOUSLY. YOU SHOULD SEE THE WAY THE AIR AROUND HIM CURDLES INTO AN EVIL WRATHFUL CHEESE AS HE TRIES TO BULLY SOME LITTLE OLD LADY. IF IT WASN'T FOR THAT CHEESE BUFFER HE WOULD HAVE HIT ME IN THE FACE AS I TRIED TO DEFEND LITTLE OLD LADY RIGHTS. THAT AND MY ABILITY TO DODGE. I JUST GOT CABLE INTERNET GODDAMMIT. I SHOULD MAKE MORE PHONE CALLS AND FIND OUT WHAT IS REALLY GOING ON BUT THE PHONE HAS NOT BEEN MY FRIEND TODAY AND I AM NAUSEOUS.
I MAY NEED A NAP AND PROBABLY LACK THE MILK FOR PUDDING.
I WISH I COULD HIT A BIG BUTTON THAT WOULD CAUSE A CLOWN TO GET PUNCHED IN THE FACE FOR MY VIEWING PLEASURE.
posted by ethylene 28 February | 15:46
I can't justify spending more than a hundred bucks on such a (sex-ay) luxury, epecially when I have to do that whole dentist thing soon...

GET THE FRIGGIN' CORSET ALREADY, SPECK! THE GLORY THAT IS YOUR BREASTS, YOUR POSTURE, AND YOUR ADORING FANS WILL THANK YOU FOR IT!

ALSO, I HAVE NOT HEARD BACK YET ON WHETHER OR NOT I'VE GOT THIS NEAT CONTRACT JOB THAT I PHONE-INTERVIEWED FOR A WEEK AGO YESTERDAY! IF YOU'RE LISTENING OUT THERE, O CEO/CHAIRMAN, CFO AND VICE CHAIR, YOU NEED TO MAKE YOUR DECISION SOON BECAUSE IF YOU DON'T NO ONE WILL BE AVAILABLE TO COME TO YOUR CONVENTION! I TOLD YOU THAT NEAR THE END OF THE PHONE CALL AND FRANKLY, EVEN IF YOU DON'T PICK ME, YOU STILL NEED TO PICK SOMEONE!

ALSO, I HAD A BIT OF A FIGHT WITH THE BOYFRIEND THIS WEEKEND! WE MADE UP, BUT I STILL FELT LIKE I NEEDED TO TAKE A FEW DAYS AWAY FROM HIM JUST SO I WOULDN'T BE HURT! CAN SOMEONE EXPLAIN TO ME WHY I CRY AT THE DROP OF A HAT, AND WHY SOME MEN FIND THAT TO BE EXTREMELY ANNOYING?!?!?
posted by TrishaLynn 28 February | 16:24
I GOT PAID BUT IT WAS UNNECESSARILY COMPLICATED AND INVOLVED MANY PHONE CALLS. HOWEVER I DID GET PAID SO THAT IS A GOOD THING. ALSO, I FINALLY MANAGED TO GET IN TO SEE MY THERAPIST WHICH IS A GOOD THING EXCEPT HE WANTS ME BACK ON ANTIDEPRESSANTS RIGHT AWAY. THAT WOULD BE A GOOD THING TOO EXCEPT I CANNOT GET A PRESCRIPTION FOR A MONTH. SO I WILL HAVE TO WORK THE GRAY MARKET OF OTHER DOCTORS AND FRIENDS AND STUFF. THIS STRIKES ME AS NUTS. YET I HAVE ALREADY THOUGHT ABOUT MY VARIOUS POSSIBLE ANTI DEPRESSANT CONNECTIONS. PSSST!! GOT ANY LEXAPRO?
posted by mygothlaundry 28 February | 16:32
*Phew!*
GIRL GOT TO GET PAID, GODDAMMIT.
CAN YOU GET SAMPLES? HE SHOULD GET YOU SAMPLES.
UM, I COULD MAYBE HELP WITH A FEW SAMPLES BUT IF YOU CAN'T STAY ON IT CONSISTENTLY I DUNNO... FUCK
posted by ethylene 28 February | 16:53
MYGOTH, MY AUNT'S TAKING A GENERIC FORM OF LEXAPRO AND IT'S CHEAPER! YOU PROBABLY ALREADY HAVE, BUT MAYBE ASK AROUND ABOUT THAT? APPARENTLY, IT'S JUST LIKE LEXAPRO, BUT THE MOLECULE HAS BEEN MADE A MIRROR IMAGE SO THEY COULD GET ANOTHER PATENT ON IT. IT'S A CRAZY WORLD WE LIVE IN, FOLKS.
posted by Specklet 28 February | 17:10
GET THE FRIGGIN' CORSET ALREADY, SPECK! THE GLORY THAT IS YOUR BREASTS, YOUR POSTURE, AND YOUR ADORING FANS WILL THANK YOU FOR IT!

IT WOULD BE PRETTY FRICKIN' NICE, BUT THIS IS SOMETHING I'D WEAR MAYBE ONCE A MONTH. $75 OFF-THE-RACK EXPENSE? YES. GLORIOUS CUSTOM-MADE $250 CORSET? NO. SADLY.
posted by Specklet 28 February | 17:12
WWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

-the grandbun
posted by bunnyfire 28 February | 17:14
(we should start a specklet's-breasts-corsetted fund)
posted by small_ruminant 28 February | 17:43
YESTERDAY I FINALLY BIT THE BULLET AND POSTED MY IPOD OFF THE THE IPOD HOSPITAL TO HAVE A NEW HDD FITTED ($220 THANK YOU VERY FUCKING MUCH). I HAD TO BECAUSE, THE OTHER DAY, I DROPPED MY FUCKING NOTEBOOK ON THE FLOOR OF THE TRAIN FOR THE THIRD TIME AFTER FALLING ASLEEP WHILE LISTENING TO MUSIC ON THE WAY HOME FROM WORK (the notebook is my substitute music player, obviously) AND IF I DROP IT AGAIN I AM SURE IT WILL BREAK AS WELL.
posted by dg 28 February | 17:49
(we should start a specklet's-breasts-corsetted fund)

Hee hee!

Anyone who contributed to the fund would get a personalized photo...
posted by Specklet 28 February | 18:41
Octo-Frog! OMG! || To counteract the horror of the Octofrog ...

HOME  ||   REGISTER  ||   LOGIN